Wist je dat je onze consultants ook in kunt zetten voor contentontwikkeling op maat?
Zij nemen je graag werk uit handen en begeleiden jouw organisatie bij de realisatie van verschillende informatie- en leerproducten. Denk hierbij aan performance support, het verrijken van leerinterventies en ontwikkeling van e-learning. Onze consultants bieden ondersteuning op het gebied van didactiek, techniek, projectbegeleiding en realisatie.

Onze content ontwikkelingsdiensten voor je op een rij:

Escape Box

Ontwikkel een eigen Escape Box rondom een thema. Een projectleider van Noordhoff begeleidt je hierin.
Na afloop kun je de box direct in gebruik nemen!

Interactieve video

Interactieve video introduceren in jouw organisatie? Dat is een goed idee, want het is bewezen effectief! Schakel een projectleider van Noordhoff in voor het ontwerp en ontwikkelproces. Samen werken we naar het eindproduct voor jouw organisatie toe!

Scenario based video

Met scenario based learning maak je als deelnemer continu keuzes, net zoals in de praktijk. Wil je jouw werknemers deze leerzame ervaring ook bieden? Onze projectleider helpt je bij de scenario’s, ontwikkeling en oplevering van de gewenste scenario based video!

Infographic

Met infograhics breng je een boodschap snel en overzichtelijk over. Ook in het leren kan dit een hele mooie aanvulling zijn om kennis te borgen. Interessant? Wij kunnen je hierbij helpen!  Samen ontwerpen en ontwikkelen we een infographic over een relevant onderwerp voor jouw organisatie.

AskMe content creatie

Voor succesvolle performance support is (goede) content nodig. Op dit terrein kan onze consultant je werk uit handen nemen: als projectleider bij het ontwerpen en ontwikkelen van AskMe leerobjecten en bij het ophalen van informatie bij inhoudsdeskundigen. Zo versnel je de implementatie en acceptatie!

ZorgPad Professional content creatie

Wil je ZorgPad Professional leerobjecten of toetsen aanpassen aan de werkafspraken en het beleid binnen jouw organisatie? Onze consultants helpen je graag! Na een gedegen inventarisatie maken zij een didactisch ontwerp/voorstel en gaan jullie samen aan de slag met het eindproduct op maat.

Kunnen we ook jou helpen met contentontwikkeling?
Laat het ons weten!

Laat je inspireren door onderstaande voorbeelden!

Project: Productgericht arrangeren met ZorgPad Professional

ZorgPad Professional biedt de mogelijkheid om leerpaden op maat te maken. Een klant wilde dit graag inzetten voor een specifieke beroepsgroep. Samen hebben we een thematische leergang ontworpen. Als basis zijn leerpaden in combinatie met leerobjecten gebruikt, met als aanvulling eigen gemaakte leerobjecten. In deze leerobjecten zijn veel opdrachten en blended learning-activiteiten opgenomen. Het digitaal leren werd hierdoor op een prettige manier verbonden met de praktijk.

Project: Content creatie AskMe

Het succes van werkplekondersteuning staat of valt met het gebruik ervan. Hiervoor is relevante content nodig. Een klant die werkplekondersteuning implementeert met behulp van AskMe, vroeg ons hierbij te helpen. Als projectleider en ontwerper gingen we aan de slag met hen. Hierbij werden processen doorgrond, verbetervoorstellen gedaan en werkplekondersteuning ontwikkeld. Zo zetten we in rap tempo een AskMe ontwikkel- en beheerteam neer en bouwden we een bibliotheek van kwalitatief hoogwaardige AskMe’s op. De implementatie is vlot verlopen en het nieuwe werkplekleren werd snel geaccepteerd.

Project: Escape box

Een organisatie wilde graag aan de slag met een nieuwe vorm van leren om de kennis die is opgedaan met e-learning en/of klassikale scholing goed te borgen. Na een analyse, waarin de organisatie aangaf ook graag iets met gaming te willen doen, besloten we om een Escape Box te ontwikkelen. We verzorgden een training over het verwerken van leerdoelen, het maken van een spelschema en het ontwerpen van puzzels. Een mooie vorm om met elkaar te leren en te onderzoeken of er voldoende kennis aanwezig is over een bepaald thema. Inmiddels is de Escapebox ingezet op verschillende afdelingen.  Deelnemers zijn razend enthousiast!

Kunnen we ook jou helpen met contentontwikkeling?
Laat het ons weten!