Microlearning maakt leren extra leuk en bovendien verkort het de leertijd. Medewerkers kunnen snel en efficiënt kennis opdoen door deze korte en krachtige leersnacks. Hierdoor hebben medewerkers kennis ter beschikking waar en wanneer ze dat willen. De training Microlearning heeft een praktische insteek.

Hoe ontwerp en ontwikkel je microlearning? Welke expertise heb je nodig en welke tools kun je gebruiken? Hoe voeg je microlearning toe aan je huidige leerlandschap? Je krijgt praktische handvatten en gaat van start met het ontwikkelen van microlearning.

Praktisch aan de slag

Naast theoretische kennis, gaan we vooral praktisch aan de slag. Zo hebben we verschillende tools en een eigen opnamestudio ter beschikking. Zo kun je met jouw meegebrachte casuïstiek aan de slag.

Aan het einde van de training:

  • weet je wat microlearning is en wat je ermee kan;
  • weet je of je microlearning kunt inzetten voor een leervraag uit jouw organisatie;
  • heb je geëxperimenteerd met het maken van microlearning;
  • heb je kennisgemaakt met verschillende tools om microlearning te maken;
  • weet je hoe je microlearning kunt inzetten binnen het leerlandschap van jouw organisatie.

Voorwaarden:

Deelnemers gaan aan de slag met eigen casuïstiek. Afhankelijk van de gekozen interventies en tools is het aanschaffen van betaalde accounts vaak van toepassing (Bijv. Biteable, Canva, HIHAHO, etc)

Doelgroep:

Deze training is gericht op opleidingsadviseurs, trainers en een ieder die zich met het ontwerpen en ontwikkelen van leerinterventies bezig houdt.

Informatie:

Datum: 6 november 2023 van 9:00 tot 17:00 uur + 23 november 2023 van 9.00 tot 13.00 uur

Locatie: Utrecht

Soort: Open inschrijving

Tijdsduur: 1,5 dag

Ter voorbereiding: Toegang tot een online leeromgeving waar alles staat wat je nodig hebt om de Microlearning training tot een succes te maken

Trainers: Sonja Jutte

Beschikbare plaatsen: 15 personen

Prijs: € 695,- exclusief BTW