2 juni 2022 76 x bekeken

Ik ben Vivian Boijens en ik werk sinds april 2022 bij Noordhoff Professional. Als consultant Leer Management Systemen (LMS) begeleid ik voornamelijk zorginstellingen bij het inrichten en leren werken met Studytube. Ik adviseer de klant gedurende het implementatieproces en zo komen we samen tot het resultaat waar de klant zich prettig bij voelt. In deze blog stel ik mij aan jou voor.

Ik heb in maart 2022 mijn master Social and Organizational Psychology afgerond aan de Universiteit Leiden en ben in april direct begonnen bij Noordhoff Professional. Wat mij aanspreekt in de zorg, is het menselijke aspect. Er heerst een speciale sfeer van een omgeving die er echt toe doet. Zorgmedewerkers staan voortdurend onder druk. Desondanks geven zij iedere dag zorg en betrokkenheid aan de patiënt, waardoor hun werk erg betekenisvol is. Door onze Leer Management Systemen hoeven zij minder tijd te besteden aan bijzaken en blijft er meer tijd over voor het verlenen van zorg. Ik lever daar graag een bijdrage aan.

Voor een goede samenwerking moet iedereen in zijn kracht kunnen staan

Als persoon ben ik toegankelijk en breng ik positiviteit met mij mee. Mijn rol is om de klant zo goed mogelijk te begeleiden en te adviseren tijdens het implementatieproces. Daarbij vind ik het belangrijk om een veilige sfeer te creëren, waarin iedereen zijn bijdrage durft te leveren en in zijn kracht kan staan.

Waar ik naar uitkijk bij Noordhoff Professional, zijn de dynamische dagen, waarin ik veel onderweg ben en samen met de klant bezig ben met het proces en het eindresultaat. Ook in sport geniet ik zowel van trainingen (proces) als van de wedstrijd (eindresultaat). Ik heb jarenlang gehockeyd en ik heb genoten van deze teamsport. Momenteel beoefen ik triathlon, waar ik mijn ontspanning en uitdaging uit haal. De uitdaging die in oktober op de planning staat, is het WK cross-triathlon in Italië. De bereidheid die ik hierbij moet hebben om uit mijn comfortzone te treden, neem ik ook mee in mijn werk. Ik denk dat dit een mooie aanvulling kan zijn op het team van LMS-consultants, waarin ik heel warm ben ontvangen.

Goed luisteren naar wensen en behoeften

Ik ervaar mijn collega’s als open, toegankelijk en betrokken, wat erg fijn samenwerkt. Samen met dit mooie team zet ik mij volledig in, zodat de klant zich op zijn gemak voelt en dat er goed wordt geluisterd naar hun wensen en behoeftes. Bij mij kun je altijd rekenen op een flinke dosis frisse energie en een veilige omgeving waarin we samen het gewenste eindresultaat behalen.

Auteur

Vivian vertelt

Vivian Boijens

Tags :