Nu 70% van het leren op de werkvloer plaatsvindt, zou het vanzelfsprekend moeten zijn om werkplekleren te integreren in je leerplatform. Toch zien we dat veel organisaties dit nog niet actief doen. In dit webinar ontdek je aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Nynke de Vries en Martijn Luijks geven hun visie op performancegericht werken en leren en koppelen dit aan het leerplatform.

Zij laten zien hoe bijvoorbeeld Studytube, AskMe, Vilans en Zenya samenwerken en professionals ondersteunen bij performance gericht leren en werken.

Zo voelt een bezoek aan het leerplatform niet meer als leren voor een zorgprofessional. Het platform wordt onderdeel van de dagelijkse praktijk: je pakt het erbij om een protocol snel na te lezen, een AskMe op te zoeken of om een handleiding erbij te pakken.

Na deze sessie:

  • weet je hoe tools voor werkplekleren een natuurlijke plek in je leerplatform kunnen krijgen
  • weet je waarom dat essentieel is voor de wendbaarheid van jouw organisatie
  • ben je geïnspireerd door de voorbeelden en wil je dat direct toe gaan passen in jouw organisatie

Sprekers:

Nynke de Vries werkt als senior account manager bij Noordhoff. Zij heeft ruime ervaring in de zorg en is vanaf het begin betrokken bij AskMe.

Martijn Luijks is portfoliomanager bij Noordhoff voor Leer Management Systemen. Hij is een echte innovator en zet de klant altijd centraal bij de doorontwikkeling van leertechnologie.

Informatie:

Datum en tijd: 28 juni van 15.00 – 16.00 uur

Doelgroep: L&D Professionals, leerhuismanagers, opleiders, HR en teamleiders

Locatie: online via Microsoft Teams

Soort: webinar

Beschikbare plaatsen: onbeperkt

Prijs: gratis

Dit webinar is een herhaling van de sessie over werkplekleren tijdens het Kennisfestival op vrijdag 18 februari

ML
Nynke DV