On demand webinars

Kansen van zorgtechnologie benutten

De belofte van E-health, domotica en robotica is dat ze de zorg makkelijker en leuker maken. Maar hoe zet je deze zorgtechnologie in? Wat zijn goede voorbeelden en hoe bereid je medewerkers er op voor met (bij)scholing?

Boost het werkplezier en groei van medewerkers met GOEDE gesprekken

In de zorg zijn de werkdruk, het ziekteverzuim en het verloop hoog. De impact is groot voor medewerkers, cliënten en de organisatie als geheel. Hoe kun je met eigentijdse gesprekken bijdragen aan de oplossing? Jacco van den Berg geeft hierop antwoord.

Trends & ontwikkelingen in de zorg

In dit webinar bespreekt consultant Inge Schlebaum samen met Ester Koot (Sparkey/Motivaction), Miriam Boer (manager AVL Academie) en Tommie Niessen de resultaten van de L&D Monitor.

Hoe combineer je compliance en eigen regie?

We willen allemaal graag naar ‘eigen regie’. Maar hoe kunnen we dat rijmen met het móeten leren (de vinkjes)?

Wendbaarheid, eigen regie en technologie

We zoomen in op de toekomst van leren (het waarom van onze samenwerking met Studytuybe) en onze visie op leren en leerplatformen.

Bekwaamheidmode

Werken & leren integreren: waar staat jouw organisatie?

Waar staat jouw organisatie met werkend leren? En op welke thema’s kan de organisatie zich verder ontwikkelen? Consultants Ilse en Saskia vertellen je over de online QuickScan en een interessante klantcase.

Zorgprofessional

Meten kwaliteit van zorg

Hoe kun je ervaren kwaliteit van verpleeghuiszorg meten? In dit webinar zoomen we in op de nieuwe meetmethode en vertelt Cicero Zorggroep over de methode in de praktijk.

Groep zorgmedewerkers met mondkapjes

Succesvolle praktijk- en werkbegeleiding in de zorg

We laten je de veel voorkomende knelpunten van een organisatie zien en hoe je verder komt dan symptoombestrijding. Daarnaast inspireren Laurens en Envida je graag met hun nieuwe aanpak van praktijk- en werkbegeleiding.