Geplande webinars

Meten kwaliteit van zorg

Hoe kun je ervaren kwaliteit van verpleeghuiszorg meten? In dit webinar zoomen we in op de nieuwe meetmethode en vertelt Cicero Zorggroep over de methode in de praktijk.

20 januari | 15.00 uur

Microlearning in de zorg

Consultant Learning Solutions Sonja Jutte en Propositiemanager Maartje Mikx delen graag hun expertise over microlearning. Vanuit meerdere invalshoeken laten zij zien hoe microlearning past in het totale leerlandschap.

27 januari | 15.00 uur

Werkplekleren kennisfestival

Van 14 februari tot en met 18 februari organiseren we het Werkplekleren kennisfestival! Dagelijks kun je meedoen aan diverse online sessies. Van best practices direct uit de praktijk, kennisflitsen op verschillende niveaus tot verdiepende workshops.

On demand webinars

Hoe combineer je compliance en eigen regie?

We willen allemaal graag naar ‘eigen regie’. Maar hoe kunnen we dat rijmen met het móeten leren (de vinkjes)?

Wendbaarheid, eigen regie en technologie

We zoomen in op de toekomst van leren (het waarom van onze samenwerking met Studytuybe) en onze visie op leren en leerplatformen.

Werken & leren integreren: waar staat jouw organisatie?

Waar staat jouw organisatie met werkend leren? En op welke thema’s kan de organisatie zich verder ontwikkelen? Consultants Ilse en Saskia vertellen je over de online QuickScan en een interessante klantcase.

Maak kennis met de combinatie van LearnLinq en ZorgPad

In 45 minuten maak je kennis met het leerplatform, geven we een korte demonstratie en geven we je tips vanuit de praktijk.

Succesvolle praktijk- en werkbegeleiding in de zorg

We laten je de veel voorkomende knelpunten van een organisatie zien en hoe je verder komt dan symptoombestrijding. Daarnaast inspireren Laurens en Envida je graag met hun nieuwe aanpak van praktijk- en werkbegeleiding.