Workshop Noordhoff Professional: Microlearning, op deze manier heb je er echt iets aan!

In deze workshop delen Sonja Jutte en Saskia Tiggelaar hun expertise over microlearning in de zorg. Vanuit drie invalshoeken laten zij zien hoe microlearning past in het totale leerlandschap. Waar zet je microlearning in zodat het verrijkend is voor eindgebruikers en organisatie? En, hoe maak je een passend concept voor jouw organisatie?

Sonja en Saskia nemen je mee in een aantal voorbeelden van microlearning die bijdragen aan het efficiënt leren en ontwikkelen van medewerkers.

Zij stimuleren je te kijken naar het leerlandschap van jouw organisatie en welke rol microlearning hier al in heeft of kan hebben. Wat is jouw visie op het inzetten van microlearning?

Wat kan microlearning voor jouw organisatie betekenen? Aan de hand van een concreet concept werken we dit uit. Hoe krijg je vervolgens jouw collega’s en stakeholders binnen de organisatie ook enthousiast? We sluiten de workshop af met handvatten om microlearning goed in jouw organisatie te laten landen.

Na deze sessie:

  • kun jij door inspirerende voorbeelden je eigen kijk op microlearning verwoorden
  • zie je waar microlearning past in het leerlandschap van jouw organisatie
  • weet je hoe je concreet aan de slag kunt gaan met microlearning
  • heb je inzicht in het proces om microlearning succesvol te implementeren

Sprekers:

Sonja Jutte is sinds 2013 werkzaam bij Noordhoff en heeft een verpleegkundige achtergrond. Als Consultant Learning Solutions adviseert en ondersteunt zij organisaties bij het gebruik van de diverse leeroplossingen. Hierbij kan zij adviseren over opleidingskundige en zorginhoudelijke opleidingsvragen.

Ook Saskia Tiggelaar startte haar loopbaan als verpleegkundige. Daarna ontwikkelde zij zich als tweede graads docent verpleegkunde en opleidingskundige. Ze werkte ruim 15 jaar op het snijvlak van zorg en onderwijs bij verschillende academies/leerhuizen in de zorg. Inmiddels is zij Consultant Learning Solutions bij Noordhoff.

Banner van het werkplekleren kennisfestival

Informatie:

Datum en tijd: 17 februari van 10.00 – 11.30 uur

Doelgroep: praktijkopleiders, opleidingsadviseurs, HR-adviseurs, trainers en leercoaches

Locatie: online via Microsoft Teams

Prijs: gratis